آشپرخانه هرمزگان

  

 آشپزخانه هرمزگان تنها یک کتاب آشپزی معمولی نیست. این کتاب که با کوشش منا پوردریایی بانوی فرهیخته هرمزگانی تالیف شده می‌تواند تا چند نسل دیگر بسیاری از غذاها و نان‌های سنتی هرمزگان را از گزند فراموشی در امان بدارد. 

  به کمک این کتاب حتی اگر همسر شما هرمزگانی هم نباشد می‌توانید غذاهای دریایی خوشمزه‌ای از ماهی گرفته تا خرچنگ و میگو و ... را نوش جان کنید و بر فسفر وجودتان بیفزایید. 

بخش دیگری از این کتاب به پخت نان‌های محلی هرمزگان اختصاص دارد. در ایتدای کتاب نحوه شناخت ماهی و میگوی تازه و تاریخ گذشته را شرح داده‌اند که بس مفید است. 

خانم پوردریایی بارها در جشنواره‌های مختلف معتبر مقام‌هایی کسب کرده‌اند. ایشان همچنین دوره کامل آشپزی غذاهای هندی را در شهر بنگلور هندوستان طی کرده است. 

این کتاب را به زودی در کتابفروشی‌های بندرعباس می‌توانید بیابید. اگر عجله دارید از روز سه‌شنبه سوم دی ماه در مجتمع تجاری ستاره جنوب [نیم طبقه اول غرفه ۲-۱۲] به مدت یک هفته، کتاب ایشان (به همراه نمایشگاه عکسی از غذاهای محلی هرمزگان و توضیحات خانم پوردریایی) عرضه خواهد شد.