داوران جشنواره لیوا

 

پیتر سلیمانی‌پور 

متولد 1347. از ده سالگی به خودآموزی سازهای بادی، گیتار، گیتار باس و سازهای کوبه‌ای پرداخت. تجربه موسیقی جز را از سال 71 با مهراب مقدسیان و علی فروردین آغاز کرد و به همراه ایشان کنسرت‌هایی برگزار نمود.

برگزاری سخنرانی در گروه موسیقی دانشگاه هنر تهران، شرکت در کنسرت‌های متعدد، همکاری در پروژه‌های تولید موسیقی فیلم و ساخت بیش از 150 قطعه و ضبط برخی از آنها از عمده فعالیت‌های 15 سال گذشته وی بوده است.

از آثار او در حوزه موسیقی هرمزگان می‌توان به قطعه "دریا داد" اشاره کرد که برداشتی از موسیقی جزیره قشم است.  

 محمد شهسواری  

 متولد 1342. از سال 60 فراگیری گیتار را به صورت خودآموز آغاز کرد. پس از آن نزدیک به سه سال گیتار فلامنکو را نزد مهندس محسن مرکزی آموخت.

فعالیت خود را به عنوان مدرس از اموزشگاه لیوا – اولین اموزشگاه موسیقی بندرعباس- به همراه استاد روضه‌خوان شروع کرد که این راه را تا کنون در آموزشگاه‌های مختلف بندرعباس ادامه داده که حاصل آن پرورش شاگردانی در حوزه موسیقی این دیار بوده، چندی پیش تعدادی از شاگردان او در جشنواره آموزشگاه‌های کشور به اجرای گروهی موسیقی کلاسیک پرداختند. شهسواری پیش از این سابقه داوری در چندین جشنواره موسیقی در استان هرمزگان را داشته است. 

 

بهرنگ عباس‌پور

متولد 1357. موسیقی را با نوازندگی سه تار و تار آغاز کرد. دوره‌ی آهنگسازی فیلم را نزد فرهاد فخرالدینی طی کرد.

در سال 78 با گروه تی تووک و کار "وقتی ما بر می‌گردیم دو پای آویزان مانده است" از ابراهیم پشتکوهی در جشنواره تئاتر فجر جایزه بهترین موسیقی را دریافت کرد. 

در جشنواره مهر با کار "مرد لور" جایزه موسیقی را از آن خود کرد.

همچنین در کارنامه کاری او ساخت موسیقی فیلم‌هایی همچون: سیاره خورده شده (پشتکوهی) دادا، کاکا (پشتکوهی) کشتی امید (سیدمجتبی اسدی‌پور) قفس آبی (بهرام صادقی مزیدی) سیدوان (امیری) و سریال "مسافر سحر" و "آن سوی دریا این سوی خاک" را می‌توان مشاهده کرد.

او هم اکنون ترم آخر کارشناسی موسیقی دانشکده صدا و سیما را می‌گذراند و در ارکسترسمفونیک دانشگاه صدا و سیما، نوازنده‌ی کنترباس است.  

 

 

 سهیل نفیسی 

 متولد 1346. موسیقی را به طور تجربی آموخته و سال‌هاست که به آهنگسازی، آواز و نواختن گیتار مشغول است. بیش از بیست سال اقامت در هرمزگان، او را به خوبی با موسیقی و ادبیات جنوب آشنا کرده و به آوازهای او رنگ خاصی بخشیده است.

از این هنرمند، مقالاتی نیز در زمینه موسیقی جنوب، موسیقی درمانی و موسیقی ملل در مطبوعات به چاپ رسیده و بخشی از آوازهای او (برگرفته از ترانه‌های ابراهیم منصفی) در سوئد منتشر شده است.

از او یک آلبوم به نام ری‌را توسط نشر موسیقی هرمس منتشر شده است. قطعاتی از این آلبوم توسط سهیل نفیسی در کاخ سعدآباد تهران به اجرا در آمد.

  

[سایت جشنواره موسیقی لیوا]