تشکل غیردولتی خانهی خشتی گامبرون همزمان با شصت و چهارمین سالگرد تولد ابراهیم منصفی هنرمند نام آشنا و فقید هرمزگان نخستین نمایشگاه پوستر رامی را برگزار مینماید.
موضوع
زندگی و آثار ابراهیم منصفی
ارائه برداشتهای ذهنی از ترانهها و اشعار ایشان در طراحی پوستر آزاد است.
آثار میتواند به صورت تاپیوگرافی طراحی و ارائه شود.
شرایط شرکت
1. شرکت در این فراخوان برای همه طراحان و علاقهمندان هنر گرافیک آزاد است.
2. هر شرکتکننده میتواند حداکثر 5 اثر را به دبیرخانه ارسال نمایند.
3. پوسترها میبایست در قطع 70×50 سانتیمتر با فرمتTiff،CMYKو رزولوشن 300 dpi طراحی شده باشند.
4. شرکت کنندگان باید فرم شرکت در نمایشگاه را پر نموده و به همراه آثار خود ارسال نمایند.
5. لازم است در طراحی پوستر عنوان [نخستین نمایشگاه پوستر رامی ـ 1387] قید شود.
6. شرکتکنندگان میبایست آثار خود را به صورت فایل کامپیوتری بر روی CD به همراه پرینت اثر با کیفیت مناسب در قطع A4 به دبیرخانه نمایشگاه ارسال نمایند.
7. ارسال آثار به منزله پذیرفته شدن در نمایشگاه نمیباشد.
8. آثار ارسالی به دبیرخانهی مسابقه عودت داده نخواهند شد.
9. به شرکتکنندگانی که آثارشان به نمایشگاه راه یابد، گواهی شرکت در نمایشگاه اهداء خواهد شد.
10. شرکت در نمایشگاه، به منزله پذیرفتن کلیه شرایط میباشد.
گاهشمار
مهلت ارسال آثار: 7 آذر87
انتخاب و داوری : 10 آذر87
زمان برگزاری نمایشگاه: 15 آذر87
جوایز
مقام اول: 3 میلیون ریال
مقام دوم : 2 میلیون ریال
مقام سوم : 1 میلیون ریال
هیات انتخاب و داوری
ابراهیم حقیقی ، ایمان صفایی ، حسن بردال
دبیرخانه
بندرعباس، خیابان امام موسی صدر شمالی، مجتمع گامرون، طبقه دوم، واحد 201 تلفن:2232727
رقص، آواز و ساز زدن در فرهنگهای سنتی توسط هر فرد میتونه بیانگر خیلی از مسایل اجتماعی باشه. هر قدر که فرد با فرهنگش بیشتر آشنایی داشته باشه و با تمام وجودش فرهنگش رو لمس کرده باشه رقص و آواز و سازش تاثیرش بیشتره. بعضی از افراد هستن که با صدا و بدنشون راوی زندگی در یک فرهنگ خاص هستن. اینجا دیگه تکنیک و حرفهای بودن مطرح نیست بلکه زندگی کردن مطرح میشه. واقعا در بعضی از سبکهای موسیقی و رقص (مثل موسیقی و رقص جنوب ایران) زندگی کردن در اون فرهنگ و سردی و گرمی کشیدن، مهمتر از اجرا و تمرین تکنیکهای موسیقایی و رقصه. چند وقت پیش از طریق سایت "یوتوب" با یک رقصنده و نوازنده بندرعباسی آشنا شدم، به نام غلوم ظاهرا در بندرعباس به غلام سیاه یا غلام زارعی معروفه. واقعا نابغهای در رقص و موسیقی جنوب ایرانه. شو من کامل، سرخوش و مست. مثل نخل میمونه سبز و شاداب و با میوههای مختلفی که میده، شیرینی رو به آدمها هدیه میکنه، اما معلومه خودش خیلی غم داره و زندگی سخت در چهرهاش نمایانه. همش میخنده اما خندهی پردرد، همه رو به بازی میگیره. آدمهای دور و برش زیاد جدی نمیگیرنش، براش هم زیاد مهم نیست و فقط کارش رو میکنه. انگار که سالها روی صحنههای بزرگ جهان بوده. غلام رو باید فهمید. از طریق دوست عزیزم سیاورشن بندرعباسی جویای حالش شدم. حتما غلام رو دعوت میکنم که با هم برنامه مشترک داشته باشیم. راستش وقتی دیدم بچهها رو دور خودش جمع کرده و با شور و حرارت براشون میخونه و میرقصه بهش حسودیم شد. مطمئن هستم غلام در بندرعباش خیلی معروفه، تا این حد که وقتی بگی غلوم دیگه لازم نیست فامیلش رو بگی و حدس میزنم در بندرعباس غلوم با هنرش اسم غلوم رو برای خودش ثبت کرده. مثل عبدو در بوشهر یا مرحوم جعفر مقلب به جفو. تمام این چیزایی که گفتم فقط حدس من بود چون تا حالا نه غلوم رو از نزدیک دیدم و نه از حال روز و زندگیش خبر دارم، اما رقص غلام و خوندنش حکایت از این داره. اگر غلام رو میشناسید سفارش مو پیشش کنید و به غلام بگید برداشت مو چه بوده. برای غلام آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم روزی بتونیم با هم روی صحنه بریم.
این [لینک] یکی از چند تکه فیلم کوتاهی بود که از غلوم روی یوتیوب دیدم.
لینک این یادداشت در بالاترین
سعید شنبهزاده روز جمعه ۷ نوامبر به همراه چند نوازنده مطرح از هند، آمریکا و مراکش در قطر و برنامه "گلوبال فیوژن" هنرنمایی میکند. سعید یک دونوازی به همراه فرزندش نقیب، تک نوازی نیانبان و در پایان یک اجرای گروهی با Mark siegel ،Dr.L.Subramaniam،brahim fribgane، hubert Laws خواهد داشت که تم موسیقی جنوب، موسیقی هند و موسیقی جز دارد. محل اجرا: قطر. دوحه. سالن کنسرت "واجبا" واقع در هتل" اینتر کنتینانتال"
در همین باره: گلف تایم