آشپزخانه هرمزگان تنها یک کتاب آشپزی معمولی نیست. این کتاب که با کوشش منا پوردریایی بانوی فرهیخته هرمزگانی تالیف شده میتواند تا چند نسل دیگر بسیاری از غذاها و نانهای سنتی هرمزگان را از گزند فراموشی در امان بدارد.
به کمک این کتاب حتی اگر همسر شما هرمزگانی هم نباشد میتوانید غذاهای دریایی خوشمزهای از ماهی گرفته تا خرچنگ و میگو و ... را نوش جان کنید و بر فسفر وجودتان بیفزایید.
بخش دیگری از این کتاب به پخت نانهای محلی هرمزگان اختصاص دارد. در ایتدای کتاب نحوه شناخت ماهی و میگوی تازه و تاریخ گذشته را شرح دادهاند که بس مفید است.
خانم پوردریایی بارها در جشنوارههای مختلف معتبر مقامهایی کسب کردهاند. ایشان همچنین دوره کامل آشپزی غذاهای هندی را در شهر بنگلور هندوستان طی کرده است.
این کتاب را به زودی در کتابفروشیهای بندرعباس میتوانید بیابید. اگر عجله دارید از روز سهشنبه سوم دی ماه در مجتمع تجاری ستاره جنوب [نیم طبقه اول غرفه ۲-۱۲] به مدت یک هفته، کتاب ایشان (به همراه نمایشگاه عکسی از غذاهای محلی هرمزگان و توضیحات خانم پوردریایی) عرضه خواهد شد.
دست ایشون درد نکنت خدا خیرش هادیت مه که هیچ وقت کاتق موهی یادوم نگه ... شاید با ای کتاب یادم گه .
جزئ همو کاروی لازم الجرا هسته.دسسسسستشو دردنکن.
امیدوارم توش سوری کردن ماهیم بشت.
سلام
عکس اولت خیلی باحالن...
چشمون عجیبی اتبودن تو یه سالگی
سلام
دستشون درد نکنه
خیلی وقته دنبال پیدا کردن ایشون هستم
چه جوری میشه باهاشون حرف زد؟
تشکر
ما جمعه به اتفاق خانواده رفتیم ستاره جنوب هیچ خبری نهه!
از اطلاعاتش هم سوال مکه در جریان نهسترن.
سیا جان بلاخره روز دوشنبه پیدا مکه (غرفه ۲-۱۳ )